Magazin online la cheie

Magazine virtuale

Multi dintre dumneavoastra va puneti intrebarea ce produse se vand cel mai bine pe net ?

Raspunsul e dat in primul rand de pretul taxelor postale si de taxele ce se adauga produsului pana acesta atinge pretul final afisat pe site. Au o mare cautare magazinele online de imbracaminte (haine sport, haine office, haine bebelusi etc.), unde exista si o concurenta foarte mare;  magazinele online care vand incaltaminte (sub forme diferite: magazine online adidasi, magazine online haine etc.), magazine ce comercializeaza electronice (telefoane, laptopuri, electronice second-hand etc.).

Lasand la o parte marele lanturi de magazine, care si-au mutat afacerea si in mediul online, care vand aproape orice, un magazin online nou “prinde la public” cu preturi mai mici decat cele existente intr-un mall sau intr-un supermarket. Au castiguri magazinele care vand parfumuri, carti electronice, produse naturiste, cadouri de orice fel, produse personalizate. Daca ai o idee, un produs nou, care nu exista pe piata, cu siguranta iti va aduce un castig frumos prin magazinul online creat.

Obtine acum propriul tau magazin online!

Aveti deja produsele pregatite pentru domeniul virtual, nu va ramane decat sa va ganditi la un nume de magazin online iar restul lasati pe mana profesionistilor.

Confidentialitate

  • Respectand confidentialitatea clientilor nostri, nu vom preciza numele siteurilor, avand in vedere ca au investit timp si bani pentru a descoperi o nisa de piata libera. Va putem spune ca avem cazuri in care doar intr-o singura zi din decembrie 2010, de exemplu, un produs online ce se adreseaza anotimpului rece a adus proprietarului siteului nu mai putin de 3.000 dolari in 24 de ore. Un alt exemplu vine din categoria auto, unde un client de-al nostru a vandut un produs care i-a asigurat un profit net de 4.000 dolari intr-o saptamana.
  • Pentru unii dintre noi aceste castiguri nu sunt foarte mari, dar daca ne raportam la salariul minim pe economie, castigurile rezultate din vanzarea produselor existente pe magazinele online pot fi uriase. Cautati, “scormoniti” pe net dupa produse, veniti cu o idee noua si cu siguranta va prinde in comertul electronic. Veti avea suportul nostru pentru orice idee, pentru orice magazin online pe care il ganditi.
Call Now Button