Intrebari creare magazin online

1Cat costa un magazin online ?
Pret magazin online. Costul unui magazin online difera foarte mult in functie de cerintele clientilor si de complexitatea magazinului virtual. Un magazin online poate sa coste de la cateva sute de euro pana la mii de euro. Cand firma noastra de web design fixeaza pretul unui magazin online la cheie, se tine seama de: inregistrare nume site, gazduire site, realizare magazin online, optimizare magazin online, intretinere si mentenanta magazin online. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa folositi pagina de contact . Indiferent de investitia facuta si de bugetul disponibil, crearemagazinonline.com va ofera la final un magazin online la cheie, functional, usor de administrat si care sa va poata aduce in 24 de ore de la lansare vanzari de produse ce pot genera castiguri importante.
2Cat dureaza sa deschid un magazin online ?
Infiintarea unui magazin online poate sa dureze de la o zi (cand vorbim de un magazin online simplu) pana la 5 zile. In cazuri extreme, magazine online cu mii de produse, realizarea paginilor web poate sa dureze si cateva saptamani. Este bine ca echipa noastra sa stie din timp forma proiectului pe care ati gandit-o; daca ne contactati imediat, putem incepe demararea proiectului si sa avem un timp de finalizare minim.
3Ce produse pot sa vand printr-un magazin online ?
Orice produs care se poate vinde printr-un magazin fizic se poate vinde si in mediul virtual. Pe piata din Romania, magazinele online cu cea mai mare priza la clienti sunt cele care vand obiecte vestimentare (haine, incaltaminte) si magazinele virtuale care vand produse electronice si electrocasnice. Totodata se vand foarte bine gadgeturile de orice fel, telefoanele, produsele naturiste si produsele bio. Magazinele de carti electronice (E-books shop) ocupa un segment bun pe piata din punct de vedere al cheltuielilor postale (sunt produse mici, de obicei CD-uri puse in plicuri). Cartile electronice ca si softurile sunt produse care se si pot downloada, ceea ce inseamna ca un magazin online, odata realizat, va reduce timpul de intretinere, cheltuielile postale (de transport) si spatiul de depozitare.
4Ce legi trebuie sa stiu pentru deschiderea unui magazin online ?
Infiintarea unui magazin online se supune legilor internetului. Specifica magazinelor virtuale este Legea 365/7 iunie 2002 cu toate metodologiile ei. Operatorii economici care administreaza si intretin site-uri de e-commerce (comert electronic) trebuie sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
5Pot sa imi administrez singur siteul?
Orice magazin online poate sa fie administrat; asa cum echipa noastra administreaza siteuri la fel puteti si dumneavoastra. Cand construim un magazin online, realizam structura in functie de ceea ce va doriti dumneavoastra si in functie de timpul de care dispuneti. Aveti posibilitatea sa va introduceti singuri produsele, sa le editati (text, imagini, pret etc.) sa stergeti sau sa intrceti pagini noi. Pentru toate aceste elemente firma noastra de web design va ofera tot suportul necesar.